Header1Aetos Clubfeest 2019


Volleybalclub Aetos presents: hét Aetos Clubfeest 2019!

 

Aetos is met meer dan 700 leden één van de grootste volleybalverenigingen van Nederland en daar mogen we trots op zijn. Met het Clubfeest willen we met de hele vereniging de oprichting en het éénjarig bestaan van Aetos vieren.

De voorbereidingen voor het Aetos Clubfeest zijn in volle gang. De locatie wordt tot in de puntjes verzorgd, uitnodigingen worden uitgedeeld, er zijn vlogs op social media gezet en het enthousiaste promoteam kun je bijna niet zijn misgelopen.

Het Aetos Clubfeest vindt plaats op zaterdag 26-10-2019, in Loods Goes in het Nederlands Openluchtmuseum!

 

Jeugdactiviteit
Van 14:00 - 18:00 is er een activiteit voor de CMV / C- en B-jeugd van de vereniging (de B-jeugd heeft de keuze en is ook welkom op het avondfeest, lees dan hieronder even verder!).

Om 14:00 uur worden de kinderen bij de servicebalie (direct naast de ingang) van het park opgevangen door organisatie van het Aetos Clubfeest. Eenmaal binnen gaan de kinderen in groepjes met een begeleider van Aetos het park ontdekken en deelnemen aan de activiteiten die het Nederlands Openluchtmuseum organiseert.

Vervolgens verzamelen we rond 15:45 uur met z'n allen in Loods Goes. Daar gaan we een dansworkshop beleven met DansJeFit! Voordat we het laatste uur tijdens de disco gaan laten zien welke coole dansmoves we hebben geleerd, worden er eerst Lange Piepers gegeten en staat er een drankje klaar. Vanaf 17:45 uur zullen de kinderen weer naar de uitgang van het park worden begeleid waar ze om 18:00 uur kunnen worden opgehaald.

Er is voldoende plek om de kinderen af te zetten en op te pikken. En er zullen genoeg mensen van Aetos klaarstaan om iedereen te ontvangen. Ga niet onder de slagboom door de grote parkeerplaats op; daarvoor moet je eerst een uitrijkaart kopen bij de kassa.

Kaarten voor deze middag kosten, mede dankzij de opbrengst van de Grote Clubactie, slechts €7,50 per kind! Opgeven voor de jeugdactiviteit kan via deze pagina. Er zullen groepjes gemaakt worden en per groepje zullen er één of meerdere begeleiders zijn om de middag in goede banen te leiden!

Lijkt het jou als trainer, coach, ouder of Aetos-lid leuk om hieraan bij te dragen? Stuur dan een mailtje naar aetosfeest@gmail.com!

 

Avondfeest
Het avondfeest staat in het teken van een avond vol gezelligheid, feesten, drinken en eten op een toplocatie! Vanaf 20:00u zullen we jullie verwelkomen bij de ingang van het Openluchtmuseum. Na een welkomstwoord zal feestband 3Xtra de avond compleet make: dit is een liveband + DJ ineen! Dat maakt dat we vanaf 20:00 tot 01:00 non-stop door kunnen zonder gênante pauzes waarbij iedereen ineens naar de wc moet. Kijk gerust op youtube of andere websites rond voor impressies. Op de kijkavond (ergens doordeweeks in een klein hokje) ging het dak er al af, dus no-worries indien je een saai coverbandje had verwacht.

Wij als organisatie vinden het leuker om de B-jeugd de optie te geven om voor het dag- of avondprogramma te kiezen. Dus indien je er ’s avonds bij wilt zijn, dan kan dat! Meld je dan gewoon voor het avondprogramma aan. De A-jeugd is standaard uitgenodigd voor het avondprogramma (yeah!). Voor zowel de B- als A-jeugd hebben we nóg een keuze. Je mag (= dus geen verplichting) tot 23:00 uur tegen –letterlijk– de halve prijs aanwezig zijn. Mocht je echter van je ouders toestemming hebben om tot 01:00 te blijven dan kan dat ook. Het enige is dan wel dat je een volledig avond ticket dient aan te schaffen.

Op de avond zelf werken we met bandjes, mocht je nog geen 18 jaar zijn, dan wordt er geen alcohol aan je geserveerd. Bij misbruik zullen we streng moeten zijn en je niet langer aan het feest deel laten nemen.

Het Nederlands Openluchtmuseum is geen studentenkroeg. Graag willen we iedere feestganger er bewust op wijzen dat het een bijzondere locatie is. Het feest is in Loods Goes, wat een monumentale en bijzondere status heeft. Houd dit in gedachten, zodat je Aetos niet in verlegenheid brengt, of de vereniging eventuele schade op je zal moeten verhalen. Ook als je vanuit Loods Goes naar de ingang terug gaat, verwachten we dat je je aan de regels houdt.

Via deze pagina kan je je kaartje kopen. Kaarten zijn in de voorverkoop €25 (of €12,50 voor de jeugd tot 23:00u)! Vanaf 20 oktober kosten kaarten €30 (of €15 voor de jeugd tot 23:00u). Nadat je je kaartje hebt gekocht, zal je vanuit de vereniging een betaalverzoek via e-mail ontvangen. Gelieve deze zo snel mogelijk te voldoen.

Kortom: een unieke locatie in Arnhem, een super goede band én consumpties inclusief voor slechts €25! Daar wil jij toch ook bij zijn? 

 

We vieren dit feest heel graag samen met jullie! Zien we je op 26 oktober bij Loods Goes?

Organisatie Aetos Clubfeest

 

 

 

Let op: Tijdens de gehele dag zullen er foto's gemaakt worden. Als je je inschrijft, ga je hiermee akkoord. 

Jeugdactiviteit CMV/C & B-jeugd (€7,50)
Avondentree A en B-jeugd (tot 23:00u) (€12,50)
Avondentree senioren (€25,00)

Ticket boeken

26 oktober 2019, 14:00 - 27 oktober 2019, 01:00 (GMT +00:00 UTC)


Google Calendar
Microsoft Outlook
.ics file (Apple's iCal & anderen)

Locatie


Loods Goes - Nederlands Openluchtmuseum, Arnhem